FUNDAMENT Maaike Devos


Koning Boudewijnlaan 14 8880 Sint-Eloois-Winkel
0486 18 30 02 Klik om te bellen

Over FUNDAMENT Maaike Devos

Fundament is een holistische gezondheidspraktijk met een groot geloof in de kracht van een sterke basis. Meer rust en minder pijn klinkt als muziek in je oren ? Plan dan een consult in bij Fundament. De combinatie van zenuwreflexologie en deep tissue massage is een krachtig middel om jou stappen vooruit te laten zetten.

Tijdens elke sessie voetreflexologie kan er dieper ingegaan worden op specifieke klachten. Er is aandacht voor de segmentale verschijnselen (bezenuwing), het fascia-systeem in ons lichaam en de meridiaanpunten op de voet.

Een sessie voetreflexologie bij Fundament onderscheidt zich door begeleiding vanuit een integrale visie. Je klachten worden niet benaderd, maar je wordt benaderd als mens zowel op vlak van het fysieke, emotionele, mentale en spirituele. Aan de hand van een relevante anamnese wordt een plan van behandelingsaanpak gemaakt aangevuld met gespreksbegeleiding, inzichten in ziekte en gezondheid en Bachbloesems, voeding(supplementen), kruiden waar gewenst. Maar evenzeer wordt er intuïtief gewerkt volgens behoefte.
Altijd welkom voor een kennis-makend consult.

Als lid van de erkende Vereniging voor Gezondheidsbegeleiders (VGB) en BeVo (beroepsvereniging van Reflexologen België) bied ik kwalitatieve dienstverlening aan een betaalbare prijs. De adviezen die ik verstrek en de methodes die ik toepas zijn gericht op het versterken en ondersteunen van je zelfherstellende kracht. Fundament werkt op een natuurlijke manier met als doel de toename van je levenskracht en vitaliteit met een positief gevolg voor je gezondheidstoestand.
Het is duidelijk dat je bij Fundament terecht kan om jouw fysieke, mentale, emotionele en spirituele fundering te versterken.
Naast individuele consulten kan je bij Fundament Core-Chi reeksen volgen, workshop en weekends. Concreet aanbod via www.fun-dament.be

Gefundeerde groeten
Maaike

Foto's

Welkom !

FUNDAMENT Maaike Devos in het kort

Behandelingen

Eft
Lichaamsgerichte therapie
Massagetherapie
Reiki
Traumatherapie

Werkvormen

Ademhalingsoefeningen
Gesprekken
Lichaamswerk
Massage
Trauma therapie

Groepen

Cursussen/ Opleidingen gericht op intuïtieve en emotionele ontwikkeling
Energetische therapie
Retraites

Onze locatie

Logo FUNDAMENT Maaike Devos

FUNDAMENT Maaike Devos

FUNDAMENT Maaike Devos


Koning Boudewijnlaan 14 8880 Sint-Eloois-Winkel
0486 18 30 02 Klik om te bellen